Tarotkort

Tarot, Orakel och Affirmationskort

Tarotkortet tros ha sitt ursprung i Italien på 1400-talet. Den användes för första gången för spådomsyften på 1700-talet. Tarotkortet används nu över hela världen för både spådomar och spel. Det finns totalt 78 tarotkort som är indelade i två grupper: Major Arcana och Minor Arcana. Major Arcana består av 22 kort, medan Minor Arcana består av 56 kort.

Låt dig vägledas

Major Arcana-korten representerar större livshändelser, medan Minor Arcana-korten representerar mindre teman. Tarotläggningar kan göras för en mängd olika syften, bland annat vägledning, spådomar och självförbättring. Många människor tror att tarot kan hjälpa dem att få insikter i sitt förflutna, sin nutid och sin framtid. 

Casino utan Licens spelas ibland med vägledning av tarotkort. När du gör en läsning för dig själv är det viktigt att hålla ett öppet sinne och fokusera på din fråga eller ditt problem. Du kanske vill blanda korten själv och sedan lägga ut dem i en spridning, eller så föredrar du att någon annan blandar korten åt dig. Men när man spelar på nätet kan det även vara bra att läsa på om hur man tar en spelpaus

Orakelkort-läsning och dess betydelse

Med denna kortlek kan du fråga dig själv vilket råd eller vilken vägledning kortet ger dig i förhållande till din fråga. När du är redo blandar du korten och lägger dem med framsidan nedåt på bordet framför dig. När korten är blandade väljer du ett kort från kortleken och vänder på det för att avslöja dess betydelse. 

Fokusera på bilden på kortet och vad den representerar i ditt liv. The Fool tyder det på att du är på väg att påbörja en ny resa eller fas i ditt liv. Detta kan vara en tid av nybörjartid, oskuld och naivitet. The Fool föreslår att du närmar dig denna nya situation med ett öppet sinne och hjärta, och att du är villig att ta risker och lära dig av dina misstag.

Höga prästinnan tyder det på att du befinner dig i en period av självrannsakan och självupptäckt. Detta är en tid då du behöver lita på din intuition och inre visdom. Höga prästinnan antyder också att du kanske håller något dolt eller gömt för dig själv. Nu är det dags att avslöja sanningen.

Kejsarinnan tyder det på att du är fertilitet, kreativitet och överflöd. Detta är en tid då du kan förverkliga dina drömmar och mål. Kejsarinnan antyder också att du tar dig tid att vårda dig själv och andra. Du kan också bli kallad till moderskap under den här tiden.

The Emperor, det tyder på att du befinner dig i en period av struktur och disciplin. Detta är en tid då du behöver ta ansvar och ha kontroll. Kejsaren antyder också att du kan känna ett behov av makt eller framgång. Du kan också bli kallad till faderskap under den här tiden.

Affirmationskort

Bekräftelse kortet är ett kraftfullt verktyg som kan användas för självförbättring, motivation och inspiration. Det finns oändliga sätt att vara kreativ med affirmationer. Du kan skapa konstverk med dem, göra ett collage eller till och med skriva en sång. Ett bra sätt att motivera och inspirera andra är att dela dina affirmationer. Du kan lägga upp dem på sociala medier, skicka dem i ett e-postmeddelande eller till och med göra ett fysiskt exemplar för att ge det till någon.

Det är ett utmärkt sätt att hålla dina affirmationer i minnet så att du kan fokusera på dem när du behöver det som mest. Du kan ha dem i din handväska eller plånbok, eller ha dem på en särskild plats vid ditt skrivbord eller i din bil. Bekräftelsekort kan vara ett mycket kraftfullt verktyg på din resa mot självförbättring. Använd dem på det sätt som fungerar bäst för dig och se hur ditt liv börjar förändras till det bättre!

About the author